انواع کاشي و سراميک ها با توجه به نوع مصرف و حتي ابعاد به دو دسته تقسيم مي‌شود . 
1- کاشي ديواري 
2-سراميک کف 


توليد کاشي و سراميک به دو روش توليد مي‌شود : 



  • دو پخت، در اين سيستم ابتدا در مرحله اول بدنه و سپس در مرحله دوم لعاب پخته مي‌شود.

  • تک پخت در اين سيستم بدنه و لعاب در يک مرحله و به صورت همزمان پخته مي‌شوند.


در سيستم پخت کاشي سراميک به صورت دو پخت، دو روش وجود دارد. 1- روش کوره­‌هاي تونلي (دسته‌­هاي 50 تا 60 تايي) 2- کوره‌­هاي دوپخت رولري. در روش اول قطعات بعد از پرس ­شدن بصورت دسته‌­اي روي هم انباشته مي‌­شوند. سپس روي واگن سوار،‌ به خشک کن منتقل و  بعد بيسکويت آن پخته شده و لعاب زده مي‌شود. اين قطعات، در نهايت در تونل لعاب پخته مي­‌شوند. در روش دوپخت رولري (که اغلب براي کاشي­‌ سراميک هاي ايراني استفاده مي‌شود)، قطعات کاشي بعد از پرس، بصورت منفرد وارد کوره­‌هاي رولري شده، عمل پخت بيسکويت انجام مي­‌شود و از آنجا مستقيماً به قسمت لعاب­زني فرستاده مي‌شوند. بعد از لعاب زني اين قطعات وارد رولرهاي پخت شده و لعابشان نيز در آنجا پخته مي‌شود.


سيستم تک­‌پخت روش جديدتر و مشکل­تري است. در اين سيستم بعد از پرس،کاشي‌ و سراميک وارد خشک ­کن شده، سپس وارد خط لعاب و بعد از آن نيز وارد کوره­‌ رولري مي‌شوند. و عمليات پخت در کوره رولري انجام مي‌­گيرد. اين سيستم عمدتاً براي کاشي‌‌ سراميک هاي کف مطرح است. در اسپانيا و ايتاليا  از اين سيستم براي توليد کاشي سراميک ديواري نيز استفاده مي‌شود . 


سراميک 30*60 مناسب براي بدنه و لعاب براق برش معمولي


 


 


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

toolaki Michelle موسسه فرهنگی هنری رایانه ای سینا توتال کیک بوکسینگ بانوان ایران دانلود کتاب پی دی اف سلامت بانوان، سلامت خانواده آگاهی بخش سی تی فان کار نشدنی